Mindfulness Retreat

Are you ready to allow yourself a mindful treat in Spain? 

27 March -1 April 2020

During the 5-day retreat (Dutch spoken), you will experience how it feels to become more aware of your body sensations, thoughts and emotions. The retreat is for everyone who would like to make choices in how they want to live their life and to get a better understanding how to deal with stress and difficult emotions. 

Friday March 27th we will welcome you at Refugio Marnes with a nice dinner. The Mindfulness program will start the next morning at 10am. Costs: Euro 695,-. Click here for more information. 

Do you have a question? Please send me a message or give me a call/ whatsApp at +34 648 47 0181

 

 

Vijf dagen tijd voor JeZelf om in alle rust op te laden?

Dit is het moment om te reflecteren en te vertragen op een unieke plek omringd door de prachtige bergen van Valencia. Je neemt (letterlijk) afstand van je werk, verplichtingen en dagelijkse afleidingen om rust in je hoofd & lichaam te vinden en volledig te kunnen ontspannen.

 

Vanaf vrijdag 27 maart ben je van harte welkom en is er om 19.00 uur een welkomstdiner. 

De volgende ochtend kun je na een heerlijk ontbijt deelnemen aan het programma waarin je kennis maakt met mindfulness en meditatie.  

Naast het ochtendprogramma bieden we optioneel een middagprogramma. Daarbij kun je denken aan (stilte) wandelingen en creatieve workshops. Ook is het mogelijk om een persoonlijk coachgesprek aan te vragen.

 

Er zijn vijf nachten verblijf inbegrepen op basis van een tweepersoonskamer en volpension. Dagelijks wordt gezorgd voor een gezond en (h)eerlijk ontbijt, lunch en diner. Dieetwensen worden van tevoren geïnventariseerd. De totale kosten zijn Euro 695,-. Klik hier voor meer info. Tevens kun je hieronder referenties van vorige deelnemers lezen. 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten! 

Jacqueline Duijvestijn:

Wat waren het fijne dagen met een fijne groep mensen.Op een schitterende plek vol met natuur, 2 ezels en een zwembad. Suzan en Sara hebben ons laten ervaren wat mindfulness voor je kan betekenen. 2 supermeiden die weten waar ze mee bezig zijn, ze vullen elkaar goed aan. Ik had al ervaring met mindfulness ,maar ben me nu weer meer bewust van mijn valkuilen. Ja loslaten, zonder oordeel. En mild zijn voor mezelf. Eenmaal thuis geniet ik nog na en pak ik de meditaties

weer op. Dank jullie wel voor de mooie ervaring,

Diana Verkaart:

Zonder enige ervaring met Mindfulness en eigenlijk niet echt voorbereid op reis gegaan naar Spanje, in gedachten zag ik voor me dat we gingen yoga-en in en om het zwembad. Niet dus! Mijn veel meegebrachte sportkleding heb ik toch goed kunnen gebruiken tijdens de ochtendsessies mindfulness. Mediteren in alle verschillende vormen, geheel nieuw voor mij en na de  eerste ochtend kwam het ook echt wel even binnen. Mijn lichaam en gedachten staan nooit stil, altijd in beweging en altijd vol energie of vermoeidheid ga ik door, totdat je de tijd ervoor moet nemen. Een hele ervaring die ieder op zijn eigen manier beleefd. Wat was ik na die eerste ochtend moe, de wandeling liet ik die middag gaan want mijn lichaam voelde uitgeput. Waar ben ik aan begonnen dacht ik toen! Na een goed diner, een onrustige nacht, maar een energiek opstaan was ik er weer klaar voor, op naar dag 2, 3, 4 & 5! Alle dagen hadden we een thema voor de ochtenden welke werden uitgelegd met bijbehorende meditaties en in de middag was er een optioneel programma zoals bijvoorbeeld een stiltewandeling, mindful tekenen en een mindcollage maken. De rust die ik al die dagen heb gevoeld was zeer bijzonder, de tijd voor jezelf kan ik echt iedereen aanraden, het is een cadeautje! De persoonlijke begeleiding van Suzan en Sara was zeer professioneel en fijn, de rust die zij uitstralen was zeer prettig en zorgde er voor dat je snel op je plek zat. De locatie, B&B Refugio Marnes in Benissa is een geweldige plek om te mogen zijn, de rust, de natuur, de gastheren Willem en Richard zorgen er voor dat je daar echt helemaal nergens aan hoeft te denken, alleen maar genieten. En dat heb ik! Genoten!! Bedankt Suzan en Sara, dat ik dit met jullie en de groep heb mogen beleven. Tot een volgende keer. X 

Are you curious about a Mindfulness retreat? One of our participants has shared her experiences. 

Meditation
Discovering yourself
The location
The best view comes, after the hardest climbs....

MINDtreat training & coaching - Valencia Spain